werkkleding

WARM & RIJK

Het Noordbrabants Museum

Suit Up kreeg in 2021 de mogelijkheid om Het Noordbrabants Museum te kleden. Het Noordbrabants Museum was op zoek naar een partij die hun wensen kon beantwoorden en die pro actief een chique en vrouwelijke collectie kon leveren. Een gewaagd concept was het antwoord met een fijne en goede samenwerking als uitkomst.

Grote dank aan Het Noordbrabants Museum, voor het vertrouwen en jullie lef. 

 

 

Géén uitvaartverzorger grijs

Het Noordbrabants Museum: “We zochten een partij die veel ervaring heeft met kleding in de hospitality branche, zodat het bedrijf begrijpt dat kleding een onderdeel is van het uitstralen van gastvrijheid. Om deze reden hebben Suit Up gevraagd een nieuwe collectie voor ons te ontwikkelen. Voorheen liepen onze hostesses in eigen (zwarte) kleding, een witte blouse en sjaal. Het zwart/wit oogde vrij streng, conservatief en traditioneel. Deze ‘collectie’ sloot niet voldoende aan bij de doelgroep. 

 

Modieuze werkkledij

We wilden graag iets spannenders dan het bekende grijs/blauw/groen, waar vaak voor wordt gekeken als het gaat om bedrijfskleding. Paars is geen kleur dat standaard wordt gekozen. Deze kleur komt voor in het kleurenpalet van onze huisstijl en straalt de warmte uit die wij willen overbrengen op onze bezoekers.

We vonden het gevoel dat een bezoeker zich meteen ‘welkom’ voelt belangrijk en dit wilden we zo goed mogelijk laten terugkomen in de kleding.  We wilden ons pand, de kunst én onze medewerksters eren met een warme en rijke collectie. Met deze prachtige collectie als eindresultaat. En onze hostessen die zich écht fijn voelen in de kleding. “

Davy Nefs

Accountmanager

Davy Nefs

Kenmerken

Museum

 

Periode

Mid 2021 tot heden

 

Categorie

SU Exclusive

Warme collectie bedrijfskleding

 

Suit Up Exclusive 

 

Suit Up (Davy) heeft ons een mooie collectie gepresenteerd bestaande uit een jurk en pak van Suit Up Exclusive. Hierdoor hebben de dames twee opties en kunnen ze zelf kiezen waar ze zich fijn in voelen. Wat betreft materialen hebben we ons laten adviseren door Suit Up. Ook was makkelijk nabestellen een must en zijn al onze medewerkers opgemeten door Suit Up’s coupeuses. Hierdoor staat alle kleding netjes en hun advies was leidend.  3 cm langer kan nét dat verschil maken. 100% tevredenheid bij medewerkers is heel moeilijk om te bereiken door de diversiteit in lichamen, maar is wél altijd het streven geweest. We vinden het belangrijk dat de gastvrouwen met trots de kleding dragen. Het geheel is verrassend en uitnodigend geworden, precies waar Het Noordbrabants Museum voor staat.

 

Davy: “Het Noordbrabants Museum durfde naar hun branding toe te werken qua kleur. Gewaagd misschien voor velen maar dit pakte goed uit. Het is een statement collectie geworden die goed blend in de omgeving.”

Ook op zoek naar een statement collectie die precies aansluit bij jouw bedrijfsuitstraling?

Contact ons!

Blazer
fashion
Suit up corporate fashion
Noord Brabants museum
Woman's suits

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA