KROLL & DE VRIES

X SUIT UP 

Afgelopen Februari (2021) kwam er een handtekening onder de overname van Kroll & de Vries Bedrijfskleding door Suit Up Corporate Fashion. Kroll & de Vries is een mooie toevoeging aan het brede portfolio van Suit Up, die dit jaar 10 jaar bestaat.

 

Kroll & de Vries heeft in de afgelopen jaren diverse bedrijfskledingcollecties ontwikkelt met modeontwerpers zoals Mart Visser, Claes Iversen en Jan Taminiau voor onder andere Jaarbeurs, Quality Welness Resort en het Nationaal Opera & Ballet. Daarnaast werkte Kroll & de Vries samen met bekende bedrijfskledingontwerpers, waar Suit Up ook al jaren mee samenwerkt.

 

Met deze strategische overname bindt Suit Up meer bekende namen aan zich, waardoor zij hun design propositie kunnen versterken. Met als eerste samenwerking dit jaar een mooie collectie voor de grootste culturele instelling van Nederland; Amare, ontworpen door Michael Barnaart van Bergen.

CONTACT ONS >
Kroll & de Vries partnerschap

Evert van Bergen over de overname: “Deze mooie kans deed zich voor en is de perfecte aanvullingen op onze ambitie om meer custom made collecties te ontwikkelen. Met deze overname trekken we een gigantisch netwerk aan van nieuwe klanten, ontwerpers en producenten. Door dit netwerk te verbinden met onze innovatieve bedrijfsvoering, zijn wij direct in staat de premium bedrijven in de BeNeLux te voorzien van een custom made bedrijfskleding collectie.”

 

“Nóg meer medewerkers écht mooie bedrijfskleding bieden”

 

Voor Kroll & de Vries waren de snelle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en automatisering de grootste pijlers voor de overname. Bij het moderne Suit Up zitten deze kerncompetenties in hun bedrijfs-DNA.

 

Annet Kroll: “MVO en duurzaamheid is de toekomst en met deze overname zijn we op een rijdende trein gesprongen, in plaats van het wiel zelf uit te gaan vinden. Hiermee kunnen we onze klanten een automatiseringsslag bieden maar zonder verlies van de kwalitatieve relatie. Dit doet Suit Up al jaren fantastisch. In Suit Up hebben wij een partner gevonden met dezelfde normen en waarden en kunnen wij onze klanten het warme bad en de oprechte aandacht bieden die ze gewend zijn. Daarnaast hebben zij net zo’n passie voor kleding en voor het ambacht als wij.”

IK WIL EEN DESIGNER COLLECTIE >

NATIONALE OPERA & BALLET

DESIGN: CLAES IVERSEN
modern suits

NATIONALE OPERA & BALLET

KLASSIEK & DESIGN

Met Claes Iversen, de verkozen ontwerper, hebben wij lang en intensief gewerkt aan het nieuwe kledingpakket voor de theatermedewerkers, medewerkers kassa-bespreekbureau, de winkeldame/heer en managers van Nationale Opera & Ballet. Het is een NOB-waardig pakket geworden: een jurk met prachtig plissé-rugpand; blouses en overhemden met geplisseerde voorpanden en dames-en herenpakken. Alles in een mooie blauwtint. De gasten worden aan de deur ontvangen door een medewerk(st)er in een hoogwaardige trenchcoat.

 
BEKIJK CASE >
stijlvolle bedrijfskleding
LAAT JE INSPIREREN!

MODERNE BEDRIJFSKLEDING KOPEN

 

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl van je bedrijf. Of het nu werkkleding of bedrijfskleding betreft. We hebben een groot assortiment van snel leverbare bedrijfskleding. Dit assortiment bestaat uit o.a. representatieve bedrijfskledingcasual bedrijfskledinghoreca kledij en werkkledij. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben veel ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd bekijk onze klantcases wij . Wil je de kleding in het echt zien en voelen kom dan langs in onze showroom.