HIPPE BEDRIJFSKLEDING MET EEN EIGEN IDENTITEIT

HIPPE BEDRIJFSKLEDING MET EEN EIGEN IDENTITEIT

28 februari 2020

Hippe bedrijfskleding. Dat is waarom Suit Up is opgericht. We bedrijfskleding branche wakker schudden en laten zien dat het anders kan! De eerste indruk is altijd de belangrijkste! Wanneer jouw medewerkers actief zijn in een hospitality, omgeving betekent dit dat zei continu in contact staan met jullie klanten. Het is daarom erg belangrijk dat zij er representatief en goed verzorgd uitzien. Steeds meer retailers, hotels en horeca gelegenheden kiezen ervoor om te werken met een duidelijk concept en herkenbare look & feel. Zelfs in de uitvaartsector zie je steeds meer hospitality invloeden. Geen enkel detail wordt aan het toeval overgelaten.

 

HIPPE BEDRIJFSKLEDING: VAN KOKSBUIZEN TOT KOKSHEMDEN, SCHORTEN EN SLOVEN

Wij werken met een grote diversiteit aan pasvormen en materialen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat ieder figuur gepast gekleed gaat. Wij stylen of ontwerpen jullie nieuwe collectie, meten de medewerkers in en wanneer gewenst, zetten we borduursels of bedrukkingen, in de vorm van uw bedrijfslogo op de kleding. Wij stellen de bedrijfskleding collectie samen vanuit onze visie op mode: eigenzinnig en vooruitstrevend. Je kunt bij ons terecht voor representatieve bedrijfskleding, casual bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding en zorgkleding.

 

BEDRIJFSKLEDING OP VOORRAAD

Wij kunnen bedrijfskleding leveren direct uit voorraad. Uiteraard kunnen wij deze voorradige kleding laten bedrukken of borduren met uw logo. Deze NOS collectie (Never out of stock) ziet er evengoed verzorgd uit. De merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van leverbetrouwbaarheid, uitstraling en kwaliteit. Samen met onze leveranciers blijven wij deze collecties, waaronder ook de horecakleding vernieuwen volgens de laatste modetrends. Breidt jouw organisatie zich in razend tempo uit of zijn uw schorten en sloven nodig aan vervanging toe? Geen probleem. Onze voorraadcollectie bedrijfskleding leveren wij binnen 15 werkdagen. 

CUSTOM-MADE BEDRIJFSKLEDING

Laat je liever je eigen bedrijfskleding collectie ontwikkelen? Wij helpen je graag. Onderscheidend vermogen en een eigen identiteit zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Als bedrijf dien je op te vallen tussen je concurrenten en con-collega’s. Jullie corporate identity bepaald mede wat de eerste indruk van potentiële klanten is. Om de bedrijfskleding te visualiseren maken wij een moodboard voor je, of wanneer je kiest voor Suit Up Design, maken we ontwerp tekeningen. Op deze manier stellen wij uw unieke collectie horeca kleding samen en leggen wij deze vast. Het ontwerpen en produceren van een custom made (horeca kleding) collectie vraagt om een intensieve samenwerking voor een wat langere periode. Benieuwd wie je is voor gegaan? Kijk dan even bij onze klantcases.

 

BENT U OP ZOEK NAAR EXCLUSIEVE, TRENDY BEDRIJFSKLEDING?

Wij helpen je graag met het samenstellen van je nieuwe collectie. Wij doen dit door eerst met in gesprek te gaan en de wensen en behoeften van jou, de dragers en jullie organisatie te inventariseren. Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk ook eens bij blogger The Sartorialist. Kom je langs in onze showroom? We horen graag van je.

 

OTHER BLOGS

 

THERE’S MORE TO READ