CASUAL BEDRIJFSKLEDING

DE OPBOUW VAN HET ASSORTIMENT

Casual bedrijfskleding van Suit Up zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk. Hieronder laten we je zien welke categorieën we allemaal in onze collectie voeren. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

Suit-Up-bedrijfskleding-kabeltrui
TRUIEN
Suit-Up-bedrijfskleding-bomberjacket
VESTEN
Suit-Up-bedrijfskleding-overhemd-casual
SHIRTS
Suit-Up-bedrijfskleding-polo
POLO’s
Suit-Up-bedrijfskleding-chinos
BROEKEN
Suit-Up-bedrijfskleding-winterjas
JASSEN
Suit-Up-bedrijfskleding-sneakers
SCHOENEN
Bedrijfskleding riem
ACCESSOIRES

Suit Up is sterk in het bedenken van bedrijfskleding concepten voor groepen vanaf 20 medewerkers. Sportieve bedrijfskleding is hip. Je ziet een duidelijke verschuiving in de markt van formeel naar steeds meer sportieve bedrijfskleding. Dit komt voort uit het feit dat omgangsvormen steeds informeler worden en we onze medewerkers en gasten zichzelf willen laten voelen. In de hospitality branche willen ondernemingen de drempel voor bezoekers wegnemen. Het ‘home away from home’ gevoel willen creëren is hier een goed voorbeeld van.

Zelfs bij representatieve functies wordt vaker gekozen voor een casual overhemd met een chino en sportieve blazer. Veel meer van deze tijd vinden wij ook. De collecties die we voeren in casual wear zijn uiteenlopend van een aantal Scandinavische A-merken tot goede basics van andere Europese topleveranciers. De SU Exclusive collectie bestaat uit een uitgebreide collectie bedrijfskleding. Van polo tot softshell. Van shirt tot jogpants. De meest recente ontwikkeling is het toevoegen van een duurzame bedrijfskleding collectie met stoffen gemaakt van biologisch katoen en gerecycled PET. Zowel uit voorraad als custom made.

BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR U TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

DAAG ONS UIT

WIJ VERRASSEN U MET ONS DESIGN

Ben je benieuwd hoe een bedrijfskleding collectie eruit zou zien die wij voor je ontwerpen? Mooi! Dan hebben we je interesse gewekt. Wij geloven erin dat een goed gestylde collectie voor toegankelijk moet zijn voor iedereen. Na een eerste kennismaking bij jou op locatie of in onze showroom maken wij een vrijblijvend moodboard of design voor je. Plan hieronder je kennismaking in.

JA, IK WIL EEN VRIJBLIJVEND DESIGN
Moodboard-casual-bedrijfskleding
Bedrijfskleding vink

KLEINE REORDERS MOGELIJK

Bedrijfskleding vink

MEEST MODIEUZE COLLECTIE BENELUX

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND EERSTE DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE CASUAL

ROOMPOT VAKANTIES

Samen met Bas van Wayenburg, ontwerper van de bedrijfskleding van onder andere ANWB en Transavia, zijn wij in de huid gekropen van Roompot. De collectie is rondom het thema ‘Resort’ gecreëerd en gaat terug naar de oorsprong van Roompot. Resort verwijst hier naar het Zeeuwse gevoel en de kuststreken. De Bretonse streep is de rode draad door de gehele collectie en zie je in iedere set terugkomen. Om toch variatie in de collectie te houden, heeft elke afdeling een eigen kleur gekregen die je terug ziet komen in de kleding. Naast de kenmerkende kleuren en Bretonse streep hebben wij de golvende patronen uit hun huisstijl terug laten komen op de Dry-fit T-shirts bij de afdelingen sport en animatie. Lees hier het artikel op de website van Roompot.

EEN IMPRESSIE VAN DE ONTWERPEN
Roompot bedrijfskleding hospitality
Roompot bedrijfskleding Sport en Animatie
Roompot bedrijfskleding Lifeguard
BENIEUWD NAAR HETE HELE VERHAAL?
LEES VERDER

EXPERT SPREKEN?

CHAT NU MET EEN VAN ONZE MEDEWERKERS
Advies binnen 1 minuut