HIPPE HOTEL BEDRIJFSKLEDING

The Craftsmen Amsterdam

PRAKTISCH, SNEL EN ORIGINEEL

Suit Up had de eer om de bedrijfskleding collectie voor The Craftsmen te ontwerpen en samen te stellen.  De eerste kennismaking heeft plaatsgevonden bij de klant op locatie. Het verkennen van het hotel was nog niet mogelijk want dit werd destijds nog verbouwd. Na een eerste kennismaking is de kleding gepresenteerd aan alle betrokkenen. Omdat er toch nog enige twijfel was is er vervolgens nog een bezoek gebracht aan onze showroom. Deze brainstorm sessie heeft de basis gelegd voor een mooie samenwerking. Om de maten op de juiste manier te kunnen bepalen hebben we na de brainstorm sessie een passet opgestuurd. Doordat het hotel nog niet operationeel waren nog niet alle medewerkers in dienst. Op deze manier konden de nieuwe medewerkers bij sollicitatie direct passen en kon de kleding op basis hiervan worden besteld.

De collectie moest betreffende het imago goed passen bij het hotel en in lage aantallen zijn bij te bestellen. Tevens was de levertijd van belang omdat er een harde deadline voor de opening van het hotel was. Doordat er niet per definitie verschillende afdelingen in het hotel aanwezig zijn is het van belang dat de medewerkers hun werkzaamheden en de diversiteit hiervan goed kunnen uitvoeren en de kleding geschikt is voor de verschillende gebruiksdoelen. Het was een uitdaging gezien het kleine team om kleding te leveren met een dergelijk uniek imago.

De collectie

De dames en heren dragen een jogpants die de outfit een sportief en vlot karakter geeft, zeker in combinatie met de witte sneaker. De outfit wordt compleet gemaakt met een lichtblauw overhemd of blouse en tweed gilet. De rijkheid van de tweed stof geeft de collectie een speakeasy uitstraling en dit past weer uitstekend binnen het interieur van het hotel. 

 

Wij – Suit Up- is trots op het eindresultaat van de horeca bedrijfskleding collectie voor The Craftsmen! 

1Davy-_SUITUP-BEDRIJFSPORTRETTEN-1267

Accountmanager

Davy Nefs

Kenmerken

Hotel

 

Aantal werknemers

Wisselend

 

Periode

1 – 1 – 2020

 

Categorie

SU Styling / SU Design

 

Issue

Opening Hotel, nieuw hotel dus nieuwe kleding.

 

Geboden oplossing

Kledingcollectie welke goed aansluit op het unieke hotel en lage bestelhoeveelheden i.v.m. kleiner team.

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA