BEDRIJFSKLEDING MET LOGO

WAAROM MOET BEDRIJFSKLEDING EEN LOGO HEBBEN?

In Nederland is het verplicht op ieder kledingstuk, een logo van minimaal 70cm2 te hebben. Bedrijfskleding met logo wordt door de belastingdienst verplicht, om te voorkomen dat bedrijfskleding privé gedragen wordt door de medewerkers. Wet- en regelgeving zijn in andere Europese landen over het algemeen soepeler. In België is hier bijvoorbeeld geen duidelijk voorschrift over. Lees hierover meer in deze blog.

Bedrijfskleding vink

KLEINE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

MODIEUZE KLEDING

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERING

Bedrijfskleding vink

KOSTELOZE WEBSHOP

bedrijfskleding-borduren

BEDRIJFSKLEDING BORDUREN

DUURZAAM EN CHIC

De meest gebruikte techniek voor het creëren van een logo op representatieve bedrijfskleding is borduren. De reden hiervoor is simpel. Het borduren van bedrijfskleding is duurzaam en geeft de rijkst mogelijke uitstraling. Het logo gaat met deze techniek langer mee dan het kledingstuk zelf. Borduren is het over het algemeen niet duurder dan drukken van bedrijfskleding, tenzij het om grote volumes gaat.

 

Hoe werkt borduren? Bij het borduren wordt het garen met behulp van speciale geautomatiseerde naaimachines op het kledingstuk gestikt. Voordat het borduren van start gaat, wordt eerst een borduurkaart gemaakt. In een borduurkaart wordt je logo omgezet naar steken en worden de juiste kleuren van de garens opgeslagen. Zodra dit gebeurd is, worden de juiste garens in de machine geregen. De kleding wordt met behulp van een ring gespannen en met een onderliggende laag vlieseline onder de naaimachines geplaatst. De vlieseline is een soort voering die de stijfheid van de kleding verbetert en voorkomt dat het logo gaat trekken. Bekijk hieronder hoe we de kleding van Roompot Vakantieparken hebben geborduurd of lees wat Wikipedia verteld over borduren.

BEKIJK COLLECTIE >

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN

WELKE TECHNIEK IS VOOR JOU BEDRIJFSKLEDING MET LOGO GESCHIKT?

Bedrijfskleding bedrukken kan op een aantal verschillende manieren. Hieronder leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn en welke keuzes je hebt. Bedrukken is bij grotere volumes vaak voordeliger dan borduren. Daarnaast is de uitstraling van deze twee opties totaal verschillend. Deze mix gebruiken we vaak bij casual bedrijfskleding. Klik hieronder verder naar de collectie.

MEER CASUAL BEDRIJFSKLEDING >
Corporate Fashion Suit Up Bedrijfskleding
SUITUP-HOTELDEBLANKETOP-werkkleding

BEDRIJFSKLEDING TRANSFER DRUK

Een transfer druk is simpelweg een soort sticker van het logo die op de bedrijfskleding wordt geperst. We doen dit meestal bij werkkleding. De druk en hitte zorgen ervoor dat de inkt die op het transferpapier zit, loslaat en hecht aan het textiel. Voordat het persen plaatsvindt, dient de transfer eerst geproduceerd te worden. Na de productie van de transfers, kan het persen beginnen. Om snelle naleveringen te kunnen garanderen is het belangrijk dat samen met de klant bepaald wordt hoeveel transfers er op voorraad worden gelegd.

  • Vanaf 25 stuks bedrijfskleding met logo
  • Full colour
  • Schaduweffecten mogelijk
  • Gaat langer mee dan het kledingstuk zelf
MEER WERKKLEDING >

BEDRIJFSKLEDING ZEEFDRUKKEN

Hoe werkt het zeefdrukken van bedrijfskleding met logo? Het logo wordt verwerkt in een zeefraam, zodat alleen op die plekken de inkt doordringt op het textiel. De verf wordt over het zeefraam gehaald en daarmee is de bedrijfskleding gedrukt.

  • Interessant bij grote volumes
  • Duurzaam
  • Hogere opstartkosten
BEKIJK KLANTCASE >
Madame Tussauds bedrijfskleding oneliner
logo-zeefdrukken-bedrijfskleding

BEDRIJFSKLEDING SUBLIMEREN

BEDRIJFSKLEDING MET LOGO

Steeds vaker wordt gekozen voor het sublimeren van bedrijfskleding. Het houdt in dat een digitaal geprint logo tussen de polyestervezels wordt gedrukt met een hittepers. Doordat de polyestervezels open gaan staan als ze verhit worden, nemen zij de inkt goed op. Zodra de temperatuur daalt, sluit de vezel zich weer en sluit de print zo op.

  • Haarscherp
  • Goed wasbaar en strijkbaar
  • Enkel geschikt voor 100% polyester doeken
MEER CUSTOM MADE >
DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

MEER INFORMATIE OVER JOUW LOGO OP JE BEDRIJFSKLEDING?

ONZE EXPERTS NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP

ADRES:

Bezoekadres:
Franse Akker 21
4824AL Breda

KvK: 52881709
BTW: NL850646170B01

Plan je route

T: 076 5328764
M: sales@suitupnow.nl


Algemene voorwaarden

SUIT UP SERVICES

WIJ BEGRIJPEN WAT JE NODIG HEBT

 

Borduren en bedrukken van bedrijfskleding Suit Up
LOGO’S
Bedrijfskleding doorpassen op locatie Suit Up
WEBSHOP
Bedrijfskleding op maat Suit Up
DOORPAS
Voorraad beheer
WAREHOUSING
MEER INSPIRATIE >

TEVREDEN KLANTEN

EEN KORTE INTRODUCTIE
Bedrijfskleding-kopen-voorbeeld-Madame-Tussauds
 
MADAME TUSSAUDS

“Suit Up heeft, onder begeleiding van Evert, de collectie gehele collectie invulling gegeven. Kenmerkend voor de samenwerking zijn de korte communicatielijnen, snelle levertijden en het bedenken van oplossing voor zaken waar we in de praktijk tegenaanlopen. Ik kan Suit Up van harte aanbevelen”.

Casual-bedrijfskleding-kopen-kledinglijn-Vattenfall
 
VATTENFALL

“Vanwege de rebranding van Nuon naar Vattenfall moesten wij nieuwe bedrijfskleding aanschaffen. Suit Up heeft perfect onze kernwaarden weten te vertalen naar een nieuwe bedrijfskleding collectie. De implementatie stond vanwege de rebranding behoorlijk onder druk maar is vlekkeloos verlopen”. 

Horeca-kleding-kopen-bij-Suit-Up-voorbeeld-Pillows-Hotels
 
PILLOWS HOTELS

˝Samen met Suit Up zijn wij tot een verrassende nieuwe corporate collectie gekomen. Door een project matige aanpakt is er een nieuwe structuur neer gezet om de realisatie en het beheer efficiënter aan te maken voor ons. Na enkele jaren hebben wij wederom gekozen voor Suit Up”.

GEÏNTERESSEERD IN SUIT UP?