BEDRIJFSKLEDING HORECA

DE OPBOUW VAN HET ASSORTIMENT HORECA BEDRIJFSKLEDING

Bedrijfskleding horeca van Suit Up zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk. Hieronder laten we je zien welke horeca kleding categorieën we allemaal in onze collectie voeren. Klik hier voor onze Kokskleding pagina of voor onze Bakkerskleding pagina. Wil je meer van onze collecties zien? Neem dan even contact met ons op.

Denim schort horecakleding hotelkleding Suit Up
SCHORTEN
Suit-Up-lederen-sloof-witloft
SLOVEN
Suit-Up-bedrijfskleding-overhemd
SHIRTS
Suit-Up-bedrijfskleding-overhemd-casual
DENIM SHIRTS
Suit-Up-bedrijfskleding-koksbuis-le-nouveau-chef
KOKSBUIZEN
Bedrijfskledij horeca sailor shirt Suit Up
LONG SLEEVE’S
Suit-Up-bedrijfskleding-polo
POLO’S
Suit-Up-bedrijfskleding-gilet-brook-taverner-ruit-grijs
GILETS
Suit-Up-bedrijfskleding-stropdas-navy
STROPDASSEN
Bedrijfskledij bretels en strik Suit Up
BRETELS
Suit-Up-bedrijfskleding-sneakers
SCHOENEN
Suit-Up-bedrijfskleding-chinos
CHINO’S

Bedrijfskleding horeca is in de afgelopen jaren in vogelvlucht hip geworden. Het aanbod van gerenommeerde merken zoals Greiff, Chaud Devant en Segers ligt dicht bij het hedendaagse modebeeld. Hippe horeca kleding zoals denim overhemden en lederen schorten worden gebruikt om de juiste uitstraling te creëren. Het is mogelijk om voor iedere uitstraling een aansluitend concept te bedenken. Van industrieel tot botanisch, van ’home away from home’ tot high-end. Inspiratie op doen? Bekijk hier onze Instagram pagina.

Suit Up is sterk in het bedenken van een horeca kleding concept voor jullie brand. Wanneer je meer dan 20 medewerkers hebt zijn wij de partner die helpt met het collectioneren van de juiste items. Of het nu snel, uit voorraad geleverd moet worden of exclusief en custom made moet zijn. De meest recente ontwikkeling is de toevoeging van een horeca bedrijfskleding collectie met stoffen gemaakt van biologisch katoen en gerecycled PET. Zowel uit voorraad als custom made.

BENIEUWD WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
NEEM CONTACT OP

DAAG ONS UIT

WIJ VERRASSEN JE MET ONS DESIGN

Ben je benieuwd hoe horeca bedrijfskleding erbij Suit Up uitziet? Mooi! Dan hebben we je interesse gewekt. Wij geloven erin dat een goed gestylde collectie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Na een eerste kennismaking bij jou op locatie of in onze showroom maken wij een vrijblijvend moodboard of design voor je. Plan hieronder je kennismaking in en laat je door ons verrassen.

JA, IK WIL EEN VRIJBLIJVEND DESIGN
Moodboard-casual-bedrijfskleding
Bedrijfskleding vink

LAGE VOLUMES

Bedrijfskleding vink

HIP & TRENDY

Bedrijfskleding vink

VRIJBLIJVEND DESIGN

Bedrijfskleding vink

SNELLE LEVERTIJDEN

KLANTCASE HORECAKLEDING

CONSERVATORIUM HOTEL
Conservatorium hotel bedrijfskleding logo

Het verhaal achter de collectie is bijzonder. Het thema ‘contemporary hip’ vertaalt zich naar luxe en verfijnde materialen, aardse tonen en natuurlijk: a touch of orange. Unieke details zoals een één-knoops colbert gecombineerd met een slanke revers voor de formele functies. Alle shirts hebben een korte kraag en manchet. De bow-tie, das en strik zijn vervaardigd uit een faux leather welke ook als tape terugkomt op de rok van Front Office en Management. Het gebruik van deze natuurlijke en authentieke materialen is ook doorgetrokken naar de schorten van de Brasserie. De eye-catcher van de collectie is de chino van de luggage porters welke in de unieke Conservatorium terracotta kleur is in geverfd. Ook de driver cap die in samenwerking met De Hoedenmaker is gemaakt voor alle doormen moet natuurlijk worden benoemd. Kortom, een zeer unieke horeca bedrijfskleding collectie. Lees er hier alles over in de klant case.

BENIEUWD NAAR HET HELE VERHAAL?
LEES VERDER

WAAR SUIT UP VOOR STAAT:

NEEM CONTACT OP
VERANTWOORDE PRODUCTIE

GELUKKIGE DRAGERS

SNELLE LEVERING