breda-bedrijskleding_LOCALGUIDES_suit-up

HERKENBARE BEDRIJFSKLEDING

Bedrijfskleding Cityguides Breda

Gemeente Breda heeft Suit Up benaderd om mee te denken over de zichtbaarheid van de city guides in de stad. Zeker tijdens COVID-19 is het belangrijk dat zij zichtbaar en herkenbaar zijn in de binnenstad van Breda. Naast zichtbaarheid is de autoriteit die de city guides uitstralen belangrijk. We merken allemaal dat het steeds moeilijker is om de 1,5 meter en het niet samenscholen met grote groepen te waarborgen. De city guides zijn er om de bezoekers van de stad, op de gepaste wijze te attenderen op deze afspraken.

bedrijskleding_LOCALGUIDES_breda_suit-up

Bewuste keuze

 

Nadat de beslissing was genomen om de city guides van nieuwe bedrijfskleding te voorzien, moesten we snel schakelen. De city guides diende binnen twee weken gekleed te worden, inclusief logo en verzending. Daarnaast was er de wens om zoveel mogelijk verantwoorde producten en grondstoffen te gebruiken. Duurzame bedrijfskleding is voor de Gemeente Breda belangrijk. De stoffen van de jassen en polo’s zijn Oekotex-100 gecertificeerd.  Daarnaast hebben we daar waar mogelijk organic cotton gebruikt met OCS certificaat

bedrijskleding_LOCALGUIDES_suit-up

FLEXIBELITEIT IS ESSENTIEEL

Omdat het een kleine groep vrijwilligers betreft is flexibiliteit essentieel. Om die reden kan de collectie op ieder moment en vanaf 1 stuk, via ons kledingmanagementsysteem worden nabesteld. Wel zo makkelijk. en rits was een belangrijk aspect, gezien deze op een subtiele manier de huisstijl van het hotel laat terugkomen.

bedrijskleding_LOCALGUIDES_breda_suit-up
1Davy-_SUITUP-BEDRIJFSPORTRETTEN-1267

Accountmanager

Davy Nefs

Kenmerken

Gemeente

 

Aantal werknemers

Wisselend

 

Periode

Corona 

 

Categorie

Promotioneel

 

Issue

Op een prettige manier herkenbaarheid en autoriteit uitstralen

 

Geboden oplossing

Vlotte tops in de herkenbare kleur rood, met fris wit artwork

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA