BEDRIJFSKLEDING BREDA

Bedrijfskleding gezocht in omgeving Breda? Bij Suit Up kun je terecht voor representatieve, casual, werk, horeca en duurzame bedrijfskleding. Onze collecties zijn modern en snel leverbaar. Ben je op zoek naar iets exclusiefs? Dan past Suit Up Design perfect bij jou.

 

Mogen we je helpen met gratis advies? Dat kan telefonisch, bij jou op locatie of in onze showroom. Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

BEDRIJFSKLEDING BREDA

Ben je op zoek naar moderne bedrijfskleding in de regio Breda? Bezoek dan onze fashion showroom en laat je door onze stylisten adviseren. Bij Suit Up begeleiden we je op persoonlijke wijze door het aankoop en het creatieve proces dat hoort bij het inkopen van nieuwe bedrijfskleding. Wij zijn specialist is onderstaande collecties en leveren dit aan tal van branches. Wil je verrast worden door een professional met kennis van zaken en een origineel kledingconcept? Zoek dan niet verder en plan een kennismaking in onze showroom. 

 

Wat gaaf om te zien dat je met ons wilt kennismaken. Welkom! De eerste afspraak staat in het teken van inventariseren. Dit kan bij jou op locatie of in onze showroom. Na deze kennismaking hebben wij de juiste informatie verzameld en gaan we het creatieve proces in om zo tot een voorstel op maat te komen. Dit voorstel presenteren we door middel van een moodboard of ontwerpschetsen. Op basis hiervan maken we een offerte en kunnen we snel met elkaar gaan samenwerken. Lees verder bij ons werkwijze hoe het vervolgtraject eruit ziet.

Formele bedrijfskleding representatieve bedrijfskleding
FORMEEL
HORECA
CASUAL
WERK

Wij werken met meer dan 50 verschillende leveranciers en ons aanbod bestaat uit meer dan 25.000 artikelen. Wij kiezen bijna uitsluitend voor Europese leveranciers zodat we verzekerd zijn van goede en verantwoorde werkomstandigheden. Onze voorraad collecties leveren wij binnen 15 werkdagen, inclusief logo en vermakingen. Custom made items leveren wij tussen 6-12 weken. Afhankelijk van het productieland. 

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE COLLECTIES?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

BEDRIJFSKLEDING BREDA INSPIRATIE

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL
Test6
Test8
Test4
Test7

TRENDY BEDRIJFKLEDING BREDA

 

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl van je bedrijf. We hebben een groot assortiment van snel leverbare bedrijfskleding. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken kiezen wij uit op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze showroom om een deel van de mogelijkheden te bekijken. We hebben veel ervaring en we denken graag in oplossingen. We onderscheiden ons met in huis ontwerp, excellente service en een online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding wij al hebben geleverd bekijk onze klantcases wij . Wil je de kleding in het echt zien en voelen kom dan langs in onze showroom.

BEDRIJFSKLEDING CUSTOM MADE

 

Ben je opzoek naar een exclusief bedrijfskleding concept perfect afgestemd op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele custom made collectie te laten maken. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. We vertellen je over het bedrijfskleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd. In onze showroom kun je ook de verschillende modellen passen. Mocht iets niet gelijk naar wens zijn is het gemakkelijk je een alternatief aan te bieden.