BEDRIJFSKLEDING BREDA

Bedrijfskleding gezocht in omgeving Breda? Bij Suit Up kun je terecht voor representatieve, casual, werk, horeca en duurzame bedrijfskleding. Je kunt bij ons in Breda terecht voor een moderne bedrijfskleding collecties. Ben je op zoek naar iets heel exclusiefs? Dan past Suit Up Design perfect bij jou.

 

Mogen we je helpen met gratis advies? Dat kan telefonisch, bij jou op locatie of in onze showroom in Breda. Wil je eerst geïnspireerd worden? Download hieronder de brochure.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

BEDRIJFSKLEDING BREDA

Ben je op zoek naar moderne bedrijfskleding in Breda? Bezoek dan onze corporate fashion showroom in Breda en laat je door onze stylisten adviseren. Bij Suit Up begeleiden we je op persoonlijke wijze. Het aankoop en het creatieve proces doorlopen we samen, op naar nieuwe bedrijfskleding! Wij zijn specialist in onderstaande collecties en leveren dit aan tal van branches. Wil je verrast worden door een professional met kennis van zaken en een origineel kledingconcept? Zoek dan niet verder en plan een kennismaking in onze showroom. 

 

We starten altijd eerst met een kennismaking, waarbij we inventariseren naar jullie wensen en eisen. Hierdoor krijgen we zicht in jullie situatie en kunnen we advies op maat geven. Dit kan bij jou op locatie of in onze showroom. Door deze kennismaking hebben wij de juiste informatie in handen en gaan we aan de slag met het creatieve proces. Hieruit komt een voorstel voor jullie werkkleding of bedrijfskleding. Inspiratie op doen? Bekijk hier onze Instagram pagina.

Formele bedrijfskleding inspiratie
FORMEEL
Horeca kleding inspiratie
HORECA
Nimbus inspiratie
CASUAL
werkkleding inspiratie
WERK

Wij werken met meer dan 50 verschillende leveranciers en ons aanbod bestaat uit meer dan 25.000 artikelen. Hierdoor hebben we genoeg items om tot een mooie collectie voor jullie te komen. Omdat wij kiezen voor bijna uitsluitend voor Europese leveranciers, zijn we verzekerd van goede en verantwoorde werkomstandigheden. Onze voorraad-collecties leveren wij binnen 15 werkdagen; dit is inclusief logo en vermakingen. Behalve onze custom made items, deze leveren wij tussen 6-12 weken. Dit is dan afhankelijk van het productieland. 

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE COLLECTIES?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JULLIE VOOR

BEDRIJFSKLEDING BREDA INSPIRATIE

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL
Lookbook inspiratie
Inspiratie
Lookbook inspiratie
Lookbook inspiratie formeel
Lookbook inspiratie

TRENDY BEDRIJFSKLEDING BREDA

 

De kledingconcepten die wij bedenken stemmen we af op de huisstijl van je bedrijf. Of het nu werkkleding of bedrijfskleding betreft. We hebben een groot assortiment van snel leverbare bedrijfskleding. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit kostuums, jurken, poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc. De bedrijfskleding merken waar wij mee werken, zijn gekozen op basis van uitstraling en kwaliteit. Bezoek onze bedrijfskleding showroom in Breda, om de mogelijkheden te bekijken en om samen te kijken naar de beste bedrijfskleding oplossing voor jullie. We hebben veel ervaring en we denken graag in oplossingen. Daarnaast onderscheiden we ons met in-huis ontwerp, excellente service en een perfect werkend online bestelsysteem. Ben je benieuwd naar wat voor bedrijfskleding concepten wij al hebben geleverd? Bekijk dan onze klantcases en laat je inspireren. Wil je de kleding in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom.

BEDRIJFSKLEDING CUSTOM MADE

 

Ben je opzoek naar een meer exclusief bedrijfskleding concept. Een die perfect afgestemd is op de huisstijl, dan bieden wij custom made bedrijfskleding aan. Het is al mogelijk om vanaf 20 personen een originele custom made collectie te laten maken. Wij produceren deze zelf. Aan de hand van een kennismaking brengen we jullie wensen voor de bedrijfskleding in kaart. Tijdens een tweede afspraak, in onze showroom, presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. We vertellen je daar over het bedrijfskleding concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpallet en modellering. Ook vertellen we over de stoffen die we hebben geselecteerd. In onze showroom heb je ook de mogelijkheid verschillende modellen passen. Mocht iets niet gelijk naar wens zijn, dan bieden we je graag een alternatief aan.