BOTANIC SANCTUARY ANTWERPEN. DRESSCODE FOR COMPANY PRIDE

HET KLOPT

Wij krijgen waanzinnig veel positieve reacties van gasten, maar ook van de pers. Daarnaast is het personeel zelf ook erg blij met wat ze aan moeten. Zodra je bij de ingang binnenkomt klopt de gehele uitstraling.

 

 

PROJECT VAN GROTE OMVANG

Het was een hele klus van concept tot de uiteindelijke handtekening. Dit proces hebben we echt samen gedaan, zonder Suit Up zouden we er nooit gekomen zijn. We hadden onze eigen visie en ideeën en dat is door Suit Up in een fantastisch eindresultaat gegoten. Nadat we akkoord op de offerte hadden, werden er doorpasdagen georganiseerd. Een megaklus voor de coupeuses want er moest 120 man personeel worden ingemeten. Dit proces is terug te zien in de tv serie die gemaakt is over de opening van ons hotel.

 

Maar na de uitlevering ben je er nog niet. Dan is het finetunen, evalueren, bijsturen en bijbestellen. Ook hierin is Suit Up een fijne partner. Ik vind het van groot belang dat ik mijn vaste leveranciers kan vertrouwen. En die vertrouwensband hebben we zeker!”

 

Suit Up Sales Manager Davy: 

“Het was een mooi en omvangrijk project. De grootste uitdaging zat in het uitleveren van de juiste maten nog voor de opening. Net als veel hotels startte dit project nog voordat de Botanic personeel had aangenomen, waardoor we inschatting moesten maken van de maten. We hebben dit opgelost door ‘door de maten heen’ te bestellen en hiermee een voorraad aan te leggen.

Aan de hand van passets, werd er kleding uit de voorraad gehaald en vermaakt. Hiermee voorkom dat je achter de feiten aanloopt, maar dit vraagt wel om nauw contact en snel schakelen om je voorraad op peil te houden. 

Er zijn dan ook vele evaluaties vooraf aan de opening geweest en die zijn er nog steeds. Het was een super fijne samenwerking met Stéphanie gebaseerd open en eerlijk contact. We luisteren naar elkaars uitdagingen en kijken hoe wij gezamenlijk daar op kunnen anticiperen.”

Wil je de collectie voor Botanic Sanctuary Antwerp zelf bekijken? Kom langs in onze showroom!

Contact ons!

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA