Bij Suit Up volgen we de ontwikkelingen in de modewereld op de voet en deze vertalen we graag naar custom bedrijfskleding.
Bij de totstandkoming van onze custom made collecties werken wij graag samen met bekende en gerenommeerde designers. Een bekende naam in bedrijfskleding-land is Bas van Wayenburg.
Wat kost bedrijfskleding?
De kosten voor bedrijfskleding zijn enorm uiteenlopend. Dus een antwoord op de vraag: “Wat kost bedrijfskleding”, is niet zomaar te geven. De prijs wordt bepaald door een aantal factoren.
Hoe groot moet een logo op bedrijfskleding zijn?
Dit is één van de meest gestelde vragen door bedrijven wanneer men op zoek gaat naar bedrijfskleding. Bedrijfskleding valt in principe onder secundair arbeidsloon en wordt ook als zodanig belast door de belastingdienst. Hoe kun je ervoor zorgen dat bedrijfskleding belasting-aftrekbaar wordt
Hoe maak je de juiste duurzame keuzes op het gebied van bedrijfskleding?
Ondanks een kleine vooruitgang is de fashion-industrie nog de tweede energie verslindende branche ter wereld. Met welke -relatief makkelijke- duurzame keuzes kunnen we -een kleine- invloed hebben? Want we zijn samen verantwoordelijk voor de planeet.
Bedrijfskleding is essentieel voor bedrijven waarbij de medewerkers een publieke functie uitoefenen, of wanneer de medewerkers juist beschermd dienen te worden. Representatie of bescherming, beide functionaliteiten zijn zo essentieel dat er op kwaliteit en uitstraling, wat ons betreft nooit bezuinigd mag worden. Het directe resultaat van een besparing op kwaliteit of uitstraling kan zijn dat medewerkers zich geen ambassadeur voelen van jouw organisatie of dat ze zelfs onvoldoende beschermd zijn om hun beroep veilig uit te voeren. Toch horen we regelmatig de vraag; hoe kunnen we dan toch besparen op onze bedrijfskleding?
In de praktijk zien we een sterke behoefte aan duurzame bedrijfskleding. Ook willen klanten de betrokken processen op een duurzamere manier invulling geven. Langs de andere kant zien we dat veel klanten het moeilijk vinden hier de juiste balans te vinden tussen een aantal factoren.
Bij Suit Up volgen we de ontwikkelingen in de modewereld op de voet en deze vertalen we graag naar custom bedrijfskleding. Zo brengen we je in deze blog op de hoogte van de top 5 trends in bedrijfskleding voor het najaar van 2020.
Lees in dit artikel alles over de belastingdienst en haar fiscale regels rondom bedrijfskleding en werkkleding. Het artikel geeft antwoord op vragen zoals: wanneer is bedrijfskleding aftrekbaar bij de belastingdienst? Ofwel, wanneer kun je je bedrijfskleding opgeven als bedrijfskosten?
In de bedrijfskleding maken we onderscheid tussen kostuums die gestoomd dienen te worden of thuis gewassen kunnen worden. Afhankelijk van de constructie van het colbert kan het een of het ander.
Bedrijfskleding is kleding die werkgevers kopen voor hun medewerkers ter representatie of voor de veiligheid. Bedrijfskleding wordt ook wel beroepskleding, uniform, corporate fashion of werkkleding genoemd.
Een patroon is simpelweg een platte tekening. Wanneer je alle patronen verbindt maakt dit een 3D ontwerp. Lees hier waarom een goed patroon je bedrijfskleding maakt of kraakt.
Wanneer je hebt besloten bedrijfskleding in te gaan kopen betekent dit in de meeste gevallen ook dat de kleding gepast moet worden. Lees hier hoe wij omgaan met het bepalen van de maten van je medewerkers, tijdens de corona crisis.
Langzaam maar zeker mag ons land van het slot. Een tweede uitbraak van het COVID-19 virus, willen we allemaal voorkomen. Reden te meer om jou te informeren hoe je je bedrijfskleding het beste kan reinigen om verdere besmetting te voorkomen. Zeker in contactberoepen is dit van essentieel belang.
Bedrijfskleding wordt gemaakt in allerlei soorten en maten. Toch heeft elk kledingstuk iets met elkaar in gemeen: het slijt. Afhankelijk van de kwaliteit en het doel van het kledingstuk gaat het enkele maanden of zelfs jaren mee. Ook heeft slijtage veel te maken met de levensduur van een specifiek kledingstuk. Je leest er meer over in dit artikel.
We weten allemaal dat het belangrijk is voor medewerkers om er verzorgd en professioneel uit te zien. Geen twijfel mogelijk dat dit een direct verband heeft met het werkgeluk dat iemand ervaart. Maar wat is nu exact de invloed van bedrijfskleding? Daar komen we achter in dit artikel.
Iedereen is ermee bekend: de vieze gele vlekken die na lang dragen plotseling in je witte kleding tevoorschijn komen. Maar hoe kom je eraan? En belangrijker: hoe kom je er weer vanaf?
De eerste indruk is altijd de belangrijkste! Wanneer jouw medewerkers actief zijn in een hospitality-omgeving betekent dit dat zij continu in contact staan met jullie klanten. Het is daarom erg belangrijk dat ze er representatief en verzorgd uitzien.
Een van de meest gestelde vragen tijdens gesprekken met onze klanten is: “Is jullie kleding toereikend voor alle medewerkers binnen mijn organisatie?” Of het bedrijf nu 20 of 2000 medewerkers heeft, de uitdagingen zijn steeds hetzelfde. Hieronder gaan we in op de verschillende uitdagingen en de manieren hoe wij ermee omgaan.
Bij Suit Up houden wij ons dagelijks bezig met duurzaamheid van kleding. Zo volgen wij de nieuwste trends en ideeën op de voet en proberen wij altijd vooruitstrevend werk te leveren. Waarom zouden andere…
Wol is in de bedrijfskleding een veelgebruikt, natuurlijk materiaal. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is wol comfortabel, goed temperatuur regulerend en vocht opnemend. De meest voorkomende…
Het collectioneren en inkopen van bedrijfskleding is een intensief traject. De risico’s die hieraan verbonden zijn kunnen serieuze gevolgen hebben. Bijvoorbeeld wanneer de nieuwe kleding niet prettig draagt en er weerstand ontstaat onder de medewerkers. Een reeks van…
Een poos geleden liep ik door de showroom van een bekende autodealer. Zij zijn verkoper van een aantal A-merken auto’s en hebben dus best een status hoog te houden. Uiteraard liep ik daar rond in vol ornaat. De verkopers zelf droegen geen bedrijfskleding en op een gegeven moment…
Wanneer u opzoek gaat naar nieuwe bedrijfskleding voor bijvoorbeeld uw hotel, front office of verkoopteam dan is het erg belangrijk dat u het gebruiksdoel van de kleding helder heeft. De meest voorkomende stoffen voor bedrijfskleding zijn…
In Nederland heeft de Belastingdienst regelgeving opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Kleding kan alleen als bedrijfskleding worden aangemerkt wanneer er in totaal per kledingstuk 70cm2 bedrijfstekst of logo op is aangebracht, welke met…