modieuze bedrijfskleding

Haags design

Amare 

Amare was het eerste project dat Suit Up samen met Haagse designer Michael Barnaart van Bergen heeft gedaan sinds de overname van Kroll & de Vries. Deze samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen en is tot een mooie collectie voor Amare uitgegroeid. Zowel in design als in het daadwerkelijke eindproduct.

 

nieuw cultuurgebouw

Michael: “Ik werd door Amare benaderd of ik mijn hoofd wilde buigen over een nieuwe collectie. Amare zou gaan verhuizen naar een gloednieuwe locatie en wilden een daarbij passende collectie. Dit werd direct de grootste opgave omdat het cultuurgebouw nog niet af was. Toch heb ik vele elementen van zowel interieur als exterieur kunnen gebruiken als inspiratie.

 

Horeca kleding

Een mooi voorbeeld hiervan is de bleekgroene kleur die ik koos voor het frans-aanvoelende restaurant. Later bleek het restaurant geheel vegan te worden, dus dat was een schot in de roos.

 

Daarnaast wilden Amare graag dat er ‘Haagse verwijzingen’ zouden worden toegevoegd aan de collectie. Dit heb ik gedaan door het logo (een a) te verwerken in de designs en toe te voegen als broche. De a staat voor a-klasse en het koninklijk huis, maar het is ook een kleine a (ipv een hoofdletter) wat minder hautain aanvoelt.

Davy Nefs

Accountmanager

Davy Nefs

Kenmerken

Cultureel centrum

 

Periode

Mid 2021 tot heden

 

Categorie

SU Custom Made

bedrijfskleding
Van ontwerp naar bedrijfskleding

 

Maar een ontwerper kan natuurlijk de mooiste ontwerpen maken, we moeten altijd zorgen dat het uitvoerbaar is. Daarnaast vraagt ‘bedrijfskleding’ een andere kwaliteit en eigenschappen dan confectiekleding. Dat is iets waar ik -dankzij Suit Up- rekening mee moet houden. Gelukkig konden al mijn ideeën werkelijkheid worden en geproduceerd worden. Naast het meedenken over de collectie lag de overige zorg en productie expertise bij Suit Up. Naast een goede sparringspartner, kwam Suit Up met goede alternatieven. Zij hebben de collectie werkelijkheid gemaakt. Én verzorgen de nabestellingen en nazorg.

Wil je de collectie voor Amare zelf bekijken? Kom langs in onze showroom

Contact ons!

bedrijfskledij
werk kleding op maat
Happy bartender

CASES

JUST TO GIVE YOU AN IDEA