Suit Up | Leren schorten en sloven
1472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1472,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

DE ZOMER IS IN AANTOCHT

GOED VOORBEREID AAN HET ZOMERSEIZOEN BEGINNEN?
SUIT UP IS UW LEVERANCIER VAN LEREN SCHORTEN EN SLOVEN

hal schort

LEREN SCHORTEN EN SLOVEN

U wilt graag goed voorbereid aan het zomerseizoen beginnen? Suit Up is uw leverancier voor diverse leren sloven en schorten. Deze lederen artikelen zijn anno 2016 niet meer weg te denken uit de horecakeuken, in de bediening of uit de foodtruck. Dit praktische en veelzijdig item kan namelijk op vele manieren worden gebruikt. Een schort of sloof beschermt de drager namelijk uitstekend tegen hitte en bijvoorbeeld spetters. Doordat de meeste sloven of schorten uitgevoerd zijn met een zak of buidel heeft de drager zijn of haar “gereedschap” altijd binnen handbereik.

 

Bij Suit Up kunt u zowel leren schorten en sloven uit voorraad bestellen, van gerenommeerde leveranciers, alsmede uw eigen leren schorten en sloven samenstellen. De vele verschillende afwerkingsopties van een leren schort of sloof stellen u in staat de artikelen geheel naar de wens en naar de behoeften van uw organisatie af te stemmen.

 

Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden die Suit Up u aan kan bieden op het gebied van schorten en sloven.

DOOR SUIT UP GESELECTEERDE MERKEN

Suit Uw werkt nauw samen met drie geselecteerde merken, namelijk Chaud Devant, Witloft en Segers. De leren schorten en sloven van deze merken sluiten perfect aan bij de eisen die wij stellen ten aanzien van onder andere kwaliteit, uitstraling en levensduur. Door de nauwe samenwerking tussen Suit Up en bovengenoemde merken zijn alle artikelen die u uit voorraad besteld zijn in principe binnen 5 werkdagen leverbaar en vaak al per 1 stuk na te bestellen.

 

Klik op de afbeelding van een merk voor een impressie van de collectie.

CUSTOM MADE DOOR SUIT UP

U wilt graag het concept of de unieke uitstraling van uw organisatie nog beter zichtbaar maken aan uw klanten, gasten en relaties? Dan adviseren wij u gebruik te maken van ons custom made programma. Suit Up stelt u dan in staat om leren schorten en sloven geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Wij bieden u de keuze uit vele verschillende soorten runds- en tuigleer, af te stemmen op het gebruik binnen uw organisatie. U kunt de artikelen voorzien van een custom logo, unieke knopen of van bijvoorbeeld een extra zak of buidel.

schort foto website custommade nametag

CUSTOM ZAK

schort foto website custom made

CUSTOM LOGO

CUSTOM KNOPEN

Wanneer u meer informatie wenst over ons custom programma, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Zo heeft u het snelst antwoord op uw vragen.

DE PERFECTE COMBINATIE: DENIM EN LEER

Leer is een materiaal dat zich uitstekend laat combineren met denim. Ook voor denim geldt dat dit materiaal niet meer weg te denken is uit de garderobe van een professional werkzaam in bijvoorbeeld de gastronomische sector. Het mooie aan beide materialen is dat ze mettertijd verkleuren en iedere artikelen een unieke uitstraling krijgt.

denim blouse
SEGERS SCHORT DENIM LEER