Suit Up | Bedrijfskleding | Leren schort en sloven | Direct leverbaar
1472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1472,theme-bridge,woocommerce-no-js,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
hal schort

LEREN SCHORT EN SLOVEN

Ben je op zoek naar leder schort of sloven? Neem dan snel contact met ons op of lees verder op deze pagina. Suit Up heeft een breed scala aan leder schort en leder sloven. Deze lederen artikelen zijn anno nu niet meer weg te denken uit de horeca keuken, in de bediening of uit de food truck. Dit praktische en veelzijdig item kan namelijk op vele manieren worden gebruikt. Een schort of sloof beschermt de drager namelijk uitstekend tegen hitte en bijvoorbeeld spetters. Doordat de meeste leder sloven of schorten uitgevoerd zijn met een zak of buidel heeft de drager zijn of haar “gereedschap” altijd binnen handbereik.

 

Bij Suit Up kunt u zowel leren schorten en sloven uit voorraad bestellen, van gerenommeerde leveranciers zoals Chaud Devant, Segers, Witloft en Dutch Deluxes, alsmede je eigen custom made schorten en sloven samenstellen. We werken met echte lederen huiden of met ‘faux leather’, deels gemaakt van gerecyclede materialen. De vele verschillende afwerking opties van een leren schort of sloof stellen je in staat de artikelen geheel naar de wens en naar de behoeften van jouw bedrijf af te stemmen.

 

Op deze pagina vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden die Suit Up biedt op het gebied van schorten en sloven.

MERKEN LEDER SCHORT EN SLOVEN

CD logo

CHAUD DEVANT

Witloft logo

WITLOFT

Segers logo

SEGERS

Suit Uw werkt nauw samen met drie geselecteerde merken, namelijk Chaud Devant, Witloft en Segers. De leren schorten en sloven van deze merken sluiten perfect aan bij de eisen die wij stellen ten aanzien van onder andere kwaliteit, uitstraling en levensduur. Alle artikelen zijn binnen een week leverbaar. Wil je een logo op je bedrijfskleding? Reken dan een week extra. Nabestellingen kunnen al vanaf 1 stuks.

 

Klik op de afbeelding van een merk voor een impressie van de collectie.

CUSTOM MADE LEDER SCHORT EN SLOOF

Wil je graag het concept of de unieke uitstraling van jouw bedrijf nog beter zichtbaar maken aan uw klanten, gasten en relaties? Dan adviseren wij je gebruik te maken van onze custom made collectie. Suit Up stelt je in staat om leren schorten en sloven geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Wij bieden je de keuze uit vele verschillende soorten runds- en tuigleer, af te stemmen op het gebruik binnen jouw bedrijf. Je kunt de artikelen voorzien van een custom logo, unieke knopen of van bijvoorbeeld een extra zak of buidel.

schort foto website custommade nametag

CUSTOM ZAK

schort foto website custom made

CUSTOM LOGO

SU_siteButtons

CUSTOM KNOPEN

Wanneer u meer informatie wenst over ons custom programma, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Zo heeft u het snelst antwoord op uw vragen.

DE PERFECTE COMBINATIE: DENIM EN LEER

Leer is een materiaal dat zich uitstekend laat combineren met denim. Ook voor denim geldt dat dit materiaal niet meer weg te denken is uit de garderobe van een professional werkzaam in bijvoorbeeld de gastronomische sector. Het mooie aan beide materialen is dat ze mettertijd verkleuren en iedere artikelen een unieke uitstraling krijgt.

ledern sloof Witloft
denim blouse
SEGERS SCHORT DENIM LEER